• darkblurbg
    Waar haal jij jouw energie vandaan?
    7 juni 2023 | 17:00 - 22:00 uur
    Familiehotel Fletcher Paterswolde

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert: 

Waar haal jij jouw energie vandaan? Met gastspreker Jan van Setten! 

Schrijf je nu gratis in!

WAAR HAAL JIJ JOUW ENERGIE VANDAAN?

Luisteren, leren en (laten) inspireren

Mensgerichte organisaties bereiken de beste en meest duurzame resultaten. Want waar komt de energie in de organisatie vandaan? Juist, vanuit mensen! Het energie vraagstuk gaat natuurlijk verder dan dat, vanwege de veranderende wereld waarin we leven en ondernemen. Energie is dan ook een thema waar je als ondernemer, werkgever en werknemer bij stil zou moeten staan. Om een perspectief te hebben op de toekomst, zul je echt NU over dit thema na moet denken.

Inspiratie en Energie. Met Impact en een Komma.

Tijdens deze avond neemt de immer energieke Jan van Setten je mee in de hedendaagse uitdagingen waar we voor staan als het gaat om energie. Een interactieve en inspirerende avond, met uiteraard voldoende mogelijkheden om te netwerken met andere ondernemers. Een avond die je niet mag missen, dus schrijf je vandaag nog in en zorg dat je er bij bent! 

Over Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzicht en inspiratie op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Jan geeft meer dan 150 lezingen en workshops per jaar. Publiek zit gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Hij maakt je niets wijs, wel wijzer. 

 

Met zijn praktijkervaring als commercieel en algemeen manager bij bedrijven als Nestlé en Alcoa, studieachtergrond (MBA), én de beste ideeën van grote denkers, levert Jan gegarandeerd toepasbare eye-openers.


DATUM: 7 juni 2023
TIJD: 17.00 - 22.00 UUR

LOCATIE: Familiehotel Fletcher Paterswolde