• darkblurbg
    Bijeenkomst MKB Ondernemersavond
    15 oktober 2024 | 17:00 uur
    FC Groningen aan de Boumaboulevard in Groningen

OP 19 NOVEMBER 2019 ORGANISEERT STICHTING MKB ONDERNEMERSAVOND:


Menselijk contact wordt een luxeproduct

Met een key-note van Jarno Duursma, veelgevraagd spreker en trendwatcher. Hij is tevens auteur van vier managementboeken over digitale technologie. Zijn meest recente rapporten gaan over ‘Machines met verbeeldingskracht’ en over ‘Deepfake Technologie’. Jarno is vaak te zien en horen in de landelijke media. Hij is TEDx spreker, oprichter van tech-event SMC050 en hij begeeft zich voortdurend in de frontlinie van de digitale wereld. 

De fysieke wereld digitaliseert steeds meer. Steeds sneller, makkelijker en op een grotere schaal maken we gebruik van digitale diensten en services.

En met de kwalitatieve groeispurt van kunstmatige intelligentie worden deze producten en diensten steeds slimmer. Daar gaan we de komende jaren flink de zoete vruchten van plukken in de gezondheidszorg, marketing, transport, financiële wereld en zakelijke dienstverlening. Kunstmatige intelligentie wordt zo gewoon als stroom uit het stopcontact. 

Maar vanzelfsprekend is niet alles halleluja. Hoe voorkomen we dat we vanuit onze wens voor snelheid, efficiëntie en comfort zaken verliezen die achteraf heel waardevol bleken te zijn? Hoe zorgen we dat we menselijk blijven in een wereld die steeds meer digitaliseert? In de toekomst wordt menselijk contact een luxeproduct: wat vinden we daar eigenlijk van? En wat kun jij daar als ondernemer mee?”


MENSELIJK CONTACT WORDT EEN LUXEPRODUCT

DATUM: 19 november 2019
TIJD: 18.00 - 22.00 UUR

LOCATIE: Congrescentrum Hanze Plaza

Schrijf je nu gratis in!