• darkblurbg
    Bijeenkomst MKB Ondernemersavond
    27 oktober 2021 | 18:00 uur
    Congrescentrum Hanze Plaza Groningen

De MKB Ondernemersavond van 17 MAART 2020 is vanwege het Corona Virus AFGELAST


DIGITAL BITES - Noorden digitaal aan de TOP

Digitalisering biedt verschillende kansen voor zowel grote als ook kleine ondernemers. Denk hierbij aan het automatiseren van je bedrijfsprocessen of het optimaliseren van je marketingtools door de analyse van data. Toch zijn veel ondernemers terughoudend om de kansen, zowel economisch als ook maatschappelijk, te benutten. Want hoe maak je de vertaalslag van nieuwe technologieën naar vooral praktische toepassingen voor je bedrijf?

Het landelijke congres Nederland Digitaal (13 t/m 19 maart) vindt dit jaar plaats in Groningen en met de MKB Ondernemersavond op 17 maart sluiten we hierop aan. We laten je deze avond kennismaken met verschillende bevlogen ondernemers en instellingen die elk op hun eigen manier digitalisering hebben omarmd. Zo staan we oa. stil bij de mogelijkheden van Augmented Reality, hoor je hoe belangrijk goede digitale beveiliging is (Cyber Security) en gaan we in op Tech Savvy; technologische veranderingen, duurzame inzetbaarheid en digitale geletterdheid.

Dit en meer komt aan bod tijdens deze Digitale Proeverij. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat je er bij bent! Het zal zeker naar meer smaken…


DIGITAL BITES - Noorden digitaal aan de TOP

DATUM: 17 maart 2020
TIJD: 18.00 - 22.00 UUR
LOCATIE: Congrescentrum Hanze Plaza

Schrijf je nu gratis in!