• darkblurbg
    Bijeenkomst MKB Ondernemersavond
    15 oktober 2024 | 17:00 uur
    FC Groningen aan de Boumaboulevard in Groningen

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert in samenwerking met O2lab Noord: 

Boost jouw business met kritische vrienden

Schrijf je nu gratis in!

Als ondernemer ben je voortdurend bezig met jouw bedrijf, jouw business. De huidige economische omstandigheden hebben er wellicht voor gezorgd dat je andere keuzes hebt moeten maken. Keuzes om te overleven, maar misschien ook keuzes om te groeien vanuit ideeën die je hebt of had. Het nemen van beslissingen over of voor je bedrijf is niet altijd gemakkelijk. En soms zou je het liefste met anderen willen sparren, een extra paar ogen doet soms wonderen.  

Tijdens deze avond, die we organiseren met O2Lab Noord, laten we je kennis maken met de Kritische Vrienden methode. Een methode ontwikkeld door het lectoraat Ondernemen in Verandering met als doel het ondernemende en innovatieve vermogen te versterken. Vanuit een vriendschappelijk of professionele relatie worden kritische vragen gesteld, om jou te helpen bij ideeën of knelpunten. Het lectoraat is een samenwerking tussen Hanzehogeschool Groningen en Alfa-college onder leiding van lector Alexander Grit. We horen ervaringen van collega ondernemers en gaan, onder begeleiding van studenten, uiteraard zelf ook aan de slag tijdens het netwerken.  

Een avond die je niet mag missen, dus schrijf je vandaag nog in en zorg dat je er bij bent! Wie weet ontmoet je nieuwe 'kritische vrienden'.

 

Sprekers

Thijs Homan

Prof. Dr. Thijs Homan is emeritus hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland. Hij is auteur van diverse boeken over Verandermanagement en een veelgevraagd spreker. Daarbij staat hij bekend als ‘dwarsdenker’. Eén van zijn motto’s is bijvoorbeeld dat ‘naarmate je verandering meer managet, die verandering tot stilstand komt’. 

Paul Papo

Paul Papo is medeoprichter van de Maripaan Groep. Na de oprichting in 2002 zijn de activiteiten van de Maripaan Groep sterk uitgebreid tot 15 verschillende Jumbo vestigingen. Studenten van het Alfa-college hebben met hulp van kritische vrienden een innovatieve Jumbo pop-up store ontwikkeld. Deze kritische vrienden (vanuit Health Hub Roden) zullen ook aanwezig zijn tijdens de MKB Ondernemersavond.

Serge de Mul

Serge de Mul is eigenaar, systeemanalist en heeft de algemene leiding over Ultraware. Hij heeft één doel: “Elke dag klantwaarde toevoegen”. Serge heeft ervaring opgedaan met de Kritische Vriend methode en vertelt daar graag meer over.


DATUM: 27 oktober 2021
TIJD: 18.00 - 22.00 UUR

LOCATIE: Hanze Plaza