• darkblurbg
    AI in uw onderneming!
    7 februari 2024 | 17:00 - 22:00 uur
    Familiehotel Fletcher Paterswolde

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert: 

AI in uw onderneming! Met gastsprekers Alex van Ginneken en Erik Scherder

Schrijf je nu gratis in!

AI in uw onderneming

Artificial Intelligence (AI) is niet langer iets dat alleen in science fiction voorkomt. Het is een realiteit die steeds meer ondernemers en bedrijven omarmen. De AI revolutie is aan de gang en het is belangrijk op de hoogte te zijn van deze ontwikkeling.

AI, wat kun je ermee?
Chatbots en virtuele assistenten implementeren die voor jou je klantenservice verzorgen. Terugkerende taken en processen met behulp van AI automatiseren. AI kan helpen je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. AI kan zelfs HRM-taken overnemen bij de werving en selectie van personeel.
Heb je nog wel mensen van vlees en bloed nodig in je bedrijf, is de vraag die zich opdringt als je dit allemaal leest. En wat is echt nodig en wat is nice to have?

Vóór je deze interactieve en inspirerende avond ingaat met in de hoofdrollen Alex van Ginneken en Prof. Erik Scherder, trakteren we je op een lekkere warme maaltijd. Naast het meemaken van dit razend interessante programma, ben je deze avond ook volop in de gelegenheid te netwerken met andere ondernemers.

Over Alex van Ginneken
"Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te ondersteunen in de verdere groei van hun business, zodat ze de bedrijven van hun dromen kunnen bouwen. Ik help ambitieuze ondernemers hun bedrijf op te schalen via mijn geavanceerde ICT, marketing- en sales methoden en technieken."

Over prof. Erik Scherder
"Erik Scherder is expert op het gebied van neuropsychologie én bewegingswetenschappen. 

 

 


DATUM: 7 februari 2024
TIJD: 17.00 - 22.00 UUR

LOCATIE: Familiehotel Fletcher Paterswolde